Hoe u het Skype-wachtwoord kunt herstellen

Skype is een gratis internetdienst waarmee u via videoconferenties en berichten in contact kunt komen met uw vrienden en collega’s. Als u verbinding maakt met uw vrienden op Skype via een traditionele communicatiemethode, zoals een vaste lijn of een mobiele telefoon, worden de oproepen in rekening gebracht; anders is het helemaal gratis. U kunt Skype ook gebruiken om bestanden te verzenden. Het is slechts een paar klikken om een Skype-profiel aan te maken, maar als u uw wachtwoord bent vergeten, volgen hier een paar eenvoudige manieren om u te helpen het weer op te halen.

Stap 1:

Als je via Facebook of Microsoft bent ingelogd op je Skype-account en je wachtwoord bent kwijtgeraakt, raak dan niet in paniek; u kunt zich snel aanmelden bij uw hoofdaccount en uw wachtwoord wijzigen, waarna u kunt inloggen op Skype en instant messaging kunt starten.

Stap 2:

Als je een bestaand e-mailadres hebt van toen je je voor het eerst bij Skype aanmeldde en je gebruikt het nog steeds maar weet je je Skype-wachtwoord niet meer, ga dan naar https://klantenservices.co/skype-contact/account/password-reset-request. Wanneer u klikt, verschijnt er een website met drie eenvoudige stappen om uw wachtwoord te beveiligen. Voer eenvoudig uw e-mailadres in en het systeem geeft een tijdelijke code af en stuurt deze naar uw account, zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Stap 3:

Zelfs als u uw Skype-e-mailaccount niet meer gebruikt, nooit voor Skype hebt betaald of uw Skype-wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u uw account nog steeds registreren door de klantenservice van Skype te bellen. account wordt opnieuw geregistreerd.

Stap 4:

Als u al een Skype-product hebt aangeschaft maar uw Skype-accountgegevens niet meer kunt oproepen, gaat u naar https://klantenservices.co/skype-contact/ Vul de essentiële informatie in volgens de instructies en uw account is weer klaar voor gebruik.

Als je problemen hebt om je Skype-wachtwoord terug te krijgen, ons dan op Skype bellen en een expert zal je helpen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: